«Звукарик»

200,00
грн.
Вирішили, що час дитину знайомити із буквами? «Звукарик» – це посередник між абеткою та букварем.


Знайомство дитини із літерам та звуками відбувається у послідовності, яка передбачає фізіологічні можливості вимови звуків – від простих губних звуків до складного Р.


На кожній сторінці багато зображень на певну літеру. Вдале та раціональне поєднання завдань сформує у дошкільника чітке уявлення про букву, звук, склад, слово.

На етапі вивчення кожної літери дитина вчиться впізнавати відповідний звук у словах, визначати наявність та місце звука у слові, розвиває фонематичні навички. Промовляння ряду складів  із кожною вивченою літерою сформує у малюка початкові навички читання.

Такий підхід до вивчення літер сприяє розвитку фонематичного слуху та звукового аналізу. А кількаразове промовляння складів зі зміною голосу – запам’ятовуванню та виразному мовленню.


Ребуси та мовленнєві ігри розвинуть у дитини мислення, уяву та уважність.  
Отже, беріть в руки Звукарик, розвивайте мовлення та вимову, вивчайте літери, готуйтеся до школи та радійте успіхам малюка!

Звукарик адресований дбайливим батькам, логопедам, педагогам, які прагнуть полегшити дитині  процес оволодіння грамотою.
Для дітей від 4 років
Кількість сторінок: 128
Формат: А4