Картки «АГУ» (1-2 частини)

170,00
грн.
200,00
грн.
Ігрові картки «АГУ» (1-2 частини), які стимулюють мовлення у дитини.

Дитині 9-15 міс – картки АГУ простимулюють вчасний мовленнєвий розвиток. Дитині 2-3 роки, а вона ще не розмовляє? – картки АГУ допоможуть розговорити дитину (запустити мовлення) і попередять затримку мовленнєвого розвитку.

Дитині 3-5 років, і в неї затримка мовленнєвого розвитку? – картки АГУ допоможуть сформувати фонематичні уявлення, слухову увагу, почуття ритму, навчать коректно сприймати звуки та розвинуть основні компоненти мовлення. Картки доречно використовувати на етапі постановки і диференціації деяких звуків та розвитку голосу незалежно від віку дитини.

Завдання – розвинути слухове сприймання, звукову пам’ять, сформувати навички звуконаслідування, розвинути дрібну моторику рук, навчити виконувати моторно-рухові дії руками в одному ритмі із озвученням дій, явищ та предметів. Цей прийом сприяє формуванню нових нейронних зв’язків, усвідомленому вживанню звуків та звуконаслідувань.

Ігрові картки зручно застосовувати на самостійних, домашніх заняттях та в роботі із спеціалістом. Перед зверненням до спеціаліста слід позайматися з дитиною самостійно - вивчити звуконаслідування, навчитися відтворювати пальчикові композиції або рухи та узгоджувати рухи рук із звуконаслідуваннями в одному ритмі і темпі.

У 1-2 частині карток АГУ 26 двосторонніх карток, які подобаються дітям і викликають в них бажання говорити. Логопеди України переконані, що ці завдання є найбільш ефективними для формування первиних мовленнєвих навичок у дітей.

Розмір карток: 10 * 15 см
Матеріал: картон
Мова: українська
Вік: від 10-ти міс.
Для індивідуальних розвиваючих ігрових занять з дитиною.
Рекомендована кількість карток для одного заняття: 3-4 картки.