Картки «АГУ» (5 частина)

220,00
грн.
Ігрові картки «АГУ» (5 частина) для розвитку всіх компонентів мовлення – дрібної, загальної, артикуляційної моторики, голосу та мовленнєвого дихання, вимови звуків.

Картки доречно використовувати на етапі постановки і диференціації деяких звуків, розвитку голосу та мовленнєвого дихання. Моторно-рухові та нейрокорекційні вправи доречно виконувати для профілактики порушень та корекції затримки мовного розвитку.

Завдання: розвинути слухове сприймання, звукову пам’ять, сформувати навички звуконаслідування, розвинути дрібну моторику рук. Стимулювати активне мовлення, жваве звуконаслідування, уяву, образне та символічне мислення, координовані рухи тіла.

Завдання першої та п’ятої частини доречно поєднувати в залежності від навчальних цілей. Ігрові картки зручно застосовувати на самостійних домашніх заняттях та в роботі із спеціалістом. Ігрові завдання, запропоновані у п’ятій частині карток Агу доцільно використовувати для дитячого дозвілля, де можна успішно поєднати розважальну та корекційну мету.

У 5-й частині карток АГУ 25 двосторонніх карток, які подобаються дітям і викликають в них бажання наслідувати, грати та говорити.


Розмір карток: 10 * 15 см
Матеріал: картон
Мова: українська
Для індивідуальних та гуртових розвиваючих ігрових занять з дітьми.
Рекомендовано  використовувати з дітьми від 1-го року і старшими, залежно від рівня мовленнєвого розвитку і навчально-корекційних завдань.